Het Adrenaline Sports team

Het Adrenaline Sports team bestaat uit sportfanaten. We zijn verslaafd. Ieder aan zijn eigen sport(en), met volle overtuiging. We zullen nooit schrijven over iets waar we geen verstand van hebben of over iets dat ons niet interesseert.

Bij deze, ons team:

De oprichters

Jorrit Pinckaers

Opgegroeid in het zuiden des lands begon Jorrit's Adrenaline tour met het mountainbiken in de Zuid-Limburgse heuvels. Voor zijn studie biologie streek hij in 1998 neer in Utrecht, waardoor tevens windsurfen, surfen en snowboarden aan de reeks van hobbies werden toegevoegd.

Na het starten van de voorganger van deze site, Adrenalinsports.nl, werd de passie voor de sporten alleen maar groter. Na vier jaar fulltime gewerkt te hebben in een boardshop richt Jorrit zijn pijlen nu op Adrenaline Sports en op zijn werk als vertegenwoordiger voor een aantal board-  en lifestyle merken.

Twitter: @jorritpinckaers

Irmo Keizer

Samen met Jorrit werd er in het Zuid-Limburgse driftig gemountainbiked en werden de eerste stappen op het internet een feit met de oprichting van Adrenalinsports.nl. Irmo richtte zich hierbij op de technische kant van de website en dirigeerde tevens de mountainbike sectie van de website. Na het afronden van zijn studie aan de Hoge Hotelschool te Maastricht, kwam hij na een korte periode in de horeca doorgebracht te hebben, als snel weer in de sport terecht.

Ook hier bleek de roep van de sport sterker - en vanaf 2006 waagde Irmo de stap om zijn baan op te zeggen en zich volledig te richten op (sport) fotografie. Hierin werkt hij onder meer voor klanten als Shimano, Trek, Lezyne, O2 Bikers, Mountainbike Plus, Bikefreak en vele anderen. In 2010 worden de pijlen tevens gericht op het nieuwe kindje Adrenaline Sports...

Twitter: @irmokeizer

Instagram: irmokeizer

Het team

Patrick van Nerum

Fanatiek biker, Patrick voorziet de site van updates op mountainbike gebied. Veel te vinden in diverse bikeparken op zijn geliefde fully.

Guido Scheffers

Grafisch talent, skateboarder en mountainbiker. Guido schrijft voor het skate gedeelte van de site.

Thanks to

  • Reinier Meenhorst - Reinier ontwierp de "flaming A"...een logo waar wij nog steeds erg blij mee zijn.
  • Studio Zodus. Guido keurde ons ontwerp en scherpte het verder aan.
  • Drupal. Het CMS waarop deze website draait.

Team versterking

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Laat ons weten wat je passies zijn, wat je voor ons kunt betekenen, je opleidings achtergrond en...wat je van ons verwacht. We zijn momenteel nog op zoek naar versterking in al onze sporten.